Waterleidingen en gasleidingen aanleggen

Water- en gasleidingen: aanleg, reparatie of verleggen

Waterleidingen of gasleidingen laten aanleggen of verleggen? Ten Kate Installatietechniek is een erkend installateur van beide onderdelen. Wij verzorgen de aanleg voor bedrijven en particulieren.

Aanleg van waterleiding

Bij de aanleg van een waterleiding is hygiëne belangrijk. Het drinkwater moet immers schoon door de leidingen lopen om hygiene te garanderen. Ten Kate Installatietechniek is gespecialiseerd in het legionella proof aanleggen van waterinstallaties. Tevens verzorgen wij de zogenaamde legionellacontroles en keerklepcontroles om de kwaliteit van het water te waarborgen.

Aanleg van gasleidingen

Het werken met gas is geen ongevaarlijke klus. Ten Kate Installatietechniek heeft de kennis en kunde in huis om dit op de juiste wijze te organiseren. Wij verzorgen de complete aanleg van gasleidingen voor:

Gasleidinginspectie

Wij verzorgen tevens de vierjaarlijkse gasleiding plus CV Ketel inspectie. In 99 van de 100 gevallen blijkt dit niet voor elkaar te zijn. Door regelmatige controle voorkomt u serieuze problemen met de gasleidingen.

Kennismaken?

Ten Kate Installatietechniek is gevestigd in Hoogeveen en actief als het gaat om aan de aanleg en het onderhoud van gas- en waterleidingen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.