Airco installaties

Airco installaties: installatie, onderhoud en reparatie

Ten Kate Installatietechniek verzorgt de installatie, het onderhoud en de reparatie van airco installaties in o.a. woningen, kantoorpanden, fabriekshallen en scholen. Wij leveren service en producten als:

  • splitsystemen
  • koudwatersystemen
  • regeltechniek
  • gebouwbeheersystemen

Splitsystemen

Splitsystemen zijn er als:

  • Single split Units. Dit systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit die met koelleidingen aan elkaar verbonden worden. De buitenunit bevindt zich buiten en de binnenunit wordt in de ruimte geplaatst waar de airco gewenst is. De binnenunit zijn verkrijgbaar in diverse modellen
  • Multi Split Units. Dit is een systeem met 1 buiten unit en meerdere binnen units. Met een Multi Split Unit is het mogelijk om meerdere ruimtes te verkoelen in 1 woning of pand

Koudwatersystemen

Een koudwatersysteem is een systeem waarbij gewerkt wordt met een koelunit. In het koudwatersysteem zit koud water wat middels leidingsystemen koele lucht naar de gewenste ruimtes transporteert.

Complete installatie van aircosystemen

Ten Kate Installatietechniek verzorgt de complete installatie van aircosystemen. Dit betekent dat wij ook de regeltechniek en de gebouwbeheersystemen ontwerpen en inrichten. Zodoende is uw airco installatie desgewenst vanaf één plek (en zelfs vanaf afstand) te besturen.

Onderhoud en reparatie

Ervaart u problemen met de airco of is de airco defect? Onze vakmensen verzorgen het complete onderhoud en de reparatie aan airco installaties. Preventief onderhoud is van belang voor een gezond binnenklimaat, zowel in woningen als bedrijfspanden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de installatie, het onderhoud of de reparatie van airco installaties? Neem gerust contact met ons op.