Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties: aanleg, reparatie en onderhoud

Voor de vakkundige aanleg of het onderhoud aan zwakstroominstallaties kunt u terecht bij Ten Kate Installatietechniek. Wij verzorgen de complete installaties in bedrijfspanden, voor woningbouwverenigingen en in woningen.

Wat is een zwakstroominstallatie?

Het meest simpele voorbeeld van een zwakstroominstallatie is de deurbel. De aanleg van dit systeem is een zwakstroominstallaties. In de praktijk kunt u hierbij ook denken aan:

  • Intercominstallaties
  • Beveiliginginstallaties
  • Toegangsinstallaties

Domotica

Ook domotica valt onder de zwakstroominstallaties. De naam domotica definieert kortgezegd de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen, leven en werken. Het betekent dat alle elektronica onderling met elkaar verbonden zijn in een elektronisch netwerk.

Complete aanleg

Ten Kate Installatietechniek heeft de expertise in huis om een compleet plan van aanpak te presenteren en te integreren. Wij gaan in alle gevallen eerst met u in gesprek om een juist beeld te krijgen van uw specifieke situatie. Vervolgens presenteren wij een plan van aanpak. Na akkoord wordt dit geïntegreerd en vorm gegeven.

Onderhoud en reparatie

Structureel onderhoud of reparatie bij problemen laat u ook aan ons over. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de installatie en het onderhoud van zwakstroominstallaties? Neem gerust contact met ons op.