Brandmeldsystemen en inbraakbeveiliging installeren

Brandmeldsystemen en inbraakbeveiliging: ontwerp en installatie

Brandmeldsystemen, inbraakbeveiliging of ontruimingssystemen laten aanleggen door een erkend installatiebedrijf met jarenlange ervaring? Ten Kate Installatietechniek is gespecialiseerd in storingsoplossingen, vervanging en aanleg van veiligheidssystemen.

Brandmeldsystemen woningen en bedrijfspanden

Brandmeldsystemen vereisen een vakkundige aanpak omdat u zich geen fouten kunt veroorloven. Of het nu gaat om een woning, een compleet appartement, bedrijfspand of fabriekshal. Een goed brandmeldsysteem is essentieel voor de veiligheid van bewoners of medewerkers. De brandmeldsystemen die wij installeren voldoen aan de hoogste eisen. Tevens wordt het systeem uitvoerig getest alvorens dit in gebruikt wordt genomen. Afhankelijk van de situatie werken wij met:

  • rook- en brandmelders in ruimten
  • rechtstreekse koppelingen met de alarmcentrale
  • brandhaspels, handmelders en dergelijke zaken

Inbraakbeveiliging

Afhankelijk van diverse factoren bepaalt u welke inbraak meldsysteem het beste werkt voor uw woning of bedrijfspand. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om de te gebruiken materialen.

Instellen van alarmzones

In woningen en bedrijfspanden is het mogelijk diverse alarmzones in te schakelen. Dit betekent dat er ook alarmvrije zones gecreëerd kunnen worden.

Complete aanleg

Wij nemen met u de mogelijkheden door en aan de hand hiervan kunt u gefundeerde keuzes maken.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de installatie van brandmeldsystemen en inbraakbeveiliging? Neem gerust contact met ons op.