Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging: installatie en onderhoud

Voor de complete bliksembeveiliging van kantoren, fabriekshallen en bedrijfspanden bent u bij Ten Kate Installatietechniek aan het juiste adres. Een goede bliksembeveiligingsinstallatie beschermt tegen de gevolgen van direct blikseminslag. Een absolute must voor de veiligheid van mensen en systemen.

Waarborging van data installaties en productieprocessen

Voor de waarborging van data installaties en productieprocessen binnen bedrijven is een goede bliksembeveiligingsinstallatie essentieel. Stelt u zich de gevolgen eens voor van een direct blikseminslag zonder dat het pand, de machines of de data beveiligd zijn. De installatie van goede bliksembeveiliging waarborgt de veiligheid en continuïteit van bedrijfsprocessen.

Bliksemafleiders

Een goede bliksemafleider reguleert de blikseminslag door de bliksemstroom via een stelsel van leidingen en afleiders naar de aarde elektroden in de grond te laten vloeien.

Overspanningsbeveiliging

Staan er elektrische/elektronische installaties in een bedrijfspand (ziekenhuis) dan is overspanningsbeveiliging absoluut aan te raden. De overspanningsbeveiliging voorkomt beschadiging van elektronische apparatuur. Ten Kate Installatietechniek verzorgt de complete installatie van overspanningsbeveiliging, van grof- tot fijnbeveiliging.

Onderhoud en reparatie

Uiteraard hebben bliksembeveiligingsinstallaties goed onderhoud nodig. Wij verzorgen het periodieke onderhoud van de installatie zodat betrouwbaarheid een garantie is.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de installatie en het onderhoud van bliksembeveiligingsinstallaties? Neem gerust contact met ons op.