Nieuwbouw Woonzorgcentrum Krakeel te Hoogeveen


Referentie: Nieuwbouw Woonzorgcentrum Krakeel te Hoogeveen.

Opdrachtgever: WVG Ontwikkeling

Algemeen: Voor NNCZ is een Woonzorgcentrum in de Wijk Krakeel in Hoogeveen gerealiseerd. Dit centrum bestaat uit comfortabele woningen waar de bewoners in woongroepen of zelfstandig kunnen wonen, dit met ondersteuning op het gebied van, welzijn en zorg.

Er zijn 18 aanleuncomplexen en 36 zorgeenheden. Diverse winkels en voorzieningen zijn binnen handbereik. Onder het woonzorgcentrum is een grote Lidl supermarkt gevestigd.

Voor dit gebouw is een bouwteam geformeerd, waarbij de aannemer en installateurs samen met de architect en opdrachtgever gezamenlijk het VO en DO hebben ontwikkeld en uitgewerkt. De installatie van dit gebouw zijn hierdoor modern van opzet. Veel aandacht heeft het legionella veilig maken van de tapwater installaties gekregen, waarbij de beheersmaatregelen zo minimaal mogelijk zijn gehouden.

Het gehele pand is voorzien van Led verlichting met in de gangen een schakeling dat gedurende de dag het lichtniveau aangepast kan worden. Door de prettige en constructieve manier van samenwerken binnen het bouwteam is er een kwalitatief en doordacht zorgcomplex gerealiseerd binnen de gestelde eisen en financiële kaders.

Werkzaamheden: De totale elektrotechnisch en sanitaire installaties.