Opleiding en ontwikkeling

Ten Kate Installatietechniek creëert in de organisatie volop gelegenheid voor opleiding en ontwikkeling.

Zelfontplooiing binnen de organisatie

Wij bieden medewerkers een werkplek met in- en externe opleidingsmogelijkheden ter bevordering van zelfontplooiing. Kenmerkend zijn de vele voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid naar andere posities binnen de organisatie.

Erkend leerbedrijf

Ten Kate Installatietechniek is een gecertificeerd erkend leerbedrijf, als beroepspraktijkvormingsplaats, door Stichting Kenteq - Kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn voor scholieren om via het RBOC en MBO een praktijk en theorie opleiding te voltooien.

InstallatieWerk

InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Ten Kate Installatietechniek biedt leerlingen van InstallatieWerk de mogelijkheid om het vak te leren in de praktijk. Op deze manier krijgen jonge talenten de kans zich volop in de praktijk te ontplooien en ontwikkelen.

Erkend leerbedrijf logoiw-logo

ISSO

Als organisatie actief op installatiegebied, maakt Ten Kate Installatietechniek gebruik van de kennis van ISSO. ISSO is een kennisinstituut voor installatietechniek dat via bijeenkomsten, webinars en via papieren en digitale kennisproducten kennis op het gebied van installaties overbrengt.

Kennisinstituut ISSO

PIT: Praktijk Instituut Techniek

In samenwerking met het Alfa College, de gemeente Hoogeveen, diverse ondernemers uit regio Hoogeveen en de provincie Drenthe zijn wij onderdeel van het Praktijk Instituut Techniek. Wij vinden een goede aansluiting tussen beroepspraktijk en opleiding essentieel. Om de toekomst van goed technisch personeel te waarborgen is Ten Kate Installatietechniek één van de initiatiefnemers van PIT.

PIT logo

OTIB

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatie bedrijf. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Ten Kate Installatietechniek is aangesloten bij OTIB.

lid van OTIB